ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΟ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΑΦΝΗ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ.

ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ Κ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΝΑΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΠΙΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Κ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ!!

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΑΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

ΠΕΡΣΑ ΧΑΤΖΕΛΗ ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΥ