Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «MagnaMater»

Αγαπητά Μέλη,

Με αυτή την επιστολή, θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την συμμετοχή σας στην εκπλήρωση μιας προσπάθειάς μου εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ονομάζομαι Πασχαλίδου Αγγελική, είμαι 39 ετών και κατοικώ στην Αθήνα. Μετά από μια σειρά επισκέψεων σε γιατρούς και μετά από όλο τον κύκλο των απαιτούμενων εξετάσεων, διαπίστωσα ότι ο μοναδικός τρόπος απόκτησης παιδιού είναι η εξωσωματική. Στα πρώτα μου κιόλας βήματα αυτής της εξερεύνησης, βρέθηκε στο δρόμο μου το Σωματείο σας.

Μέσα από την ιστοσελίδα σας ενημερώθηκα για το τι ακριβώς σημαίνει εξωσωματική γονιμοποίηση, για τις εξελίξεις της επιστήμης που μπορεί να δώσει χαμόγελο σε όλες τις γυναίκες να γίνουμε μανούλες, όπως επίσης και για την οικονομική σας συμμετοχή σε προσπάθειες.

Ιδιαίτερα το τελευταίο σκέλος είναι πολύ σημαντικό, στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που ζούμε, παράλληλα φυσικά και στη ΠΕΝΙΧΡΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ!!!

Με αυτή την συνεισφορά σας βοηθάτε να γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση, προνόμιο όχι μόνο των πλουσίων αλλά και όλων των ασθενέστερων οικονομικά ζευγαριών……ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Σας ευχαριστώ και πάλι για την συνεισφορά σας, οικονομική και ηθική και ελπίζω να συνεχίσετε το ευεργετικό σας έργο.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, στην Πρόεδρο του Σωματείου κα Πέρσα Τζεφεράκου, η οποία με τον δυναμικό της χαρακτήρα, δίνει κουράγιο και ελπίδα σε όλες «εμάς» τις γυναίκες για την επίτευξη του στόχου μας.

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2010

Με εκτίμηση

Πασχαλίδου Αγγελική